Tassut

Bostoninterrieri

Iloinen ja ystävällinen rotu, jolta vauhti ei lopu kesken.

Bostoninterrieri

Bostoninterrieri.fi sivusto on rotuun ja omaan pikku bostoniinsa rakastuneen koiraharrastajan toteuttamat ja ylläpitämät. Toivomme sinun saavan rodusta hyvän kuvan sivuiltamme. Voit myös lähettää meille lisää sisältöä tai antaa palautetta, mikäli jokin osio on sinusta puutteellinen tai kaipaa lisää väriä.

PÄIVITYKSET
- Blogit sivun linkkejä päivitelty
- Muotovaliot sivua päivitelty

- Sivujen sisältöä tullaan päivittämään tarkemmin vuodenvaihteen jälkeen.

Ylläpito - 19.02.2021 - 22:11
Mitä koirasi tarvitsee? Mitä kannattaa ostaa ja mitä tehdä itse? Mitkä lelut ovat parhaimpia ja kestävimpiä?
Lelutesti  |   Vaatteet  |   Ruuat ja makupalat  |   Omistajille  |   Muut koiratarvikkeet  |   Koiratarvikeverkkokauppoja

Koiratarvikkeet

Ylläpito - Sivu päivitetty: 19.02.2021 - 22:11

Askeettisesti ajatellen bostoninterrieri ei tarvitse kuin pannan, hihnan, ruoka- ja juomakupin, nukkumapaikan, pari lelua sekä kynsisakset. Käytännössä koiratarvikkeita tulee ostettua vino pino lisää ajanmyötä. Osa on koettu hyödylliseksi ja osa on melkoisia turhakkeita. Ja lisäksi muutama juttu on pitänyt saada ihan vain niiden kauneuden vuoksi.

Kasvattajilla ja vannoutuneilla koiraharrastajilla on useasti kaikkea rotuaiheita tavaraa koristamassa asuntoaan. Koirakodissa koirattomana käydessä, tämä tuntuu jopa hiukan hullunkuriselta. Kuitenkin jo muutaman kuukauden kuluttua koiran hankkimisesta ajatukset tassukuvioiduista pyyhkeistä ja bostoninterrieri kuvioiduista pikkuhousuista ei tunnukaan yhtään hullulta. Siinä missä bostoni valloittaa lempisohvan, niin bostonitavarat valtaavat pikkuhiljaa kodin.

 

Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällön luvaton kopiointi kielletty.