Tassut

Bostoninterrieri

Iloinen ja ystävällinen rotu, jolta vauhti ei lopu kesken.

Bostoninterrieri

Bostoninterrieri.fi sivusto on rotuun ja omaan pikku bostoniinsa rakastuneen koiraharrastajan toteuttamat ja ylläpitämät. Toivomme sinun saavan rodusta hyvän kuvan sivuiltamme. Voit myös lähettää meille lisää sisältöä tai antaa palautetta, mikäli jokin osio on sinusta puutteellinen tai kaipaa lisää väriä.

PÄIVITYKSET
- Blogit sivun linkkejä päivitelty
- Muotovaliot sivua päivitelty

- Sivujen sisältöä tullaan päivittämään tarkemmin vuodenvaihteen jälkeen.

Ylläpito - 19.02.2021 - 22:11
Mitä koirasi tarvitsee? Mitä kannattaa ostaa ja mitä tehdä itse? Mitkä lelut ovat parhaimpia ja kestävimpiä?
Lelutesti  |   Vaatteet  |   Ruuat ja makupalat  |   Omistajille  |   Muut koiratarvikkeet  |   Koiratarvikeverkkokauppoja

Muut koiratarvikkeet

Ylläpito - Sivu päivitetty: 19.02.2021 - 22:11

Useimmalla koiralla löytyy kotoa ainakin oma peti, talutin, panta, mahdollisesti myös valjaat, häkki, kuljetushäkki, kynsisakset, silmä- ja korvatipat, ruoka- ja juomakuppi, koirashampoo, pyyhe. Listaa voisi oikeastaan jatkaa loputtomiin, mutta ehkäpä tässä tärkeimmät.

Taluttimet

Pantoja löytyy monenlaisia, mutta tärkein ominaisuus on, että se on koiralle mukava. Peruspanta on hyvä olla. Veto-ongelmiin voi auttaa valjaat tai puolikuristava panta. Hihnoja on hyvä olla ainakin tavallinen nahkahihna. Flexiä voi myös käyttää, mutta ainoaksi taluttimeksi se ei sovi, sillä se voi olla turvaton joissakin tilanteissa, kuten agilityssä tai kovassa ihmisvilinässä. Valjaiden löytyminen bostoninterrierille voi olla haasteellista. Jos valjaat teetättää, kannattaa odottaa, kunnes bostonin runko on täysin kehittynyt eli puolentoista vuoden ikään saakka.

Häkki

Bostoni viihtyy hyvin suojaisalta luolalta muistuttavassa häkissä, joka tuo kodin mittasuhteet bostonille miellyttävämmiksi. Häkki on myös näppärä matkustettaessa sekä näyttelyissä. Häkissä on hyvä rauhoittua. Autossa bostonille on olemassa erityisiä valjaita, joilla bostonin voi kiinnittää turvavöihin. Häkki on myös turvallinen tapa matkustaa. Häkkejä on pääsääntöisesti olemassa kahta eri tyyppiä: kevythäkkejä sekä metallisia häkkejä. Kummasta pitää enemmän, on makuasia.

Kynsileikkurit

Eräs kasvattaja totesi, että on vain yksi oikea kynsisaksi koirille: Millers forge. Bostonin kynnet voi vielä viimeistellä hiomalla terävät kulmat pyöreiksi kynsiviilalla.

Koiratarvikkeita netissä: http://terrieri.net/

Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällön luvaton kopiointi kielletty.