Tassut

Bostoninterrieri

Iloinen ja ystävällinen rotu, jolta vauhti ei lopu kesken.

Bostoninterrieri

Bostoninterrieri.fi sivusto on rotuun ja omaan pikku bostoniinsa rakastuneen koiraharrastajan toteuttamat ja ylläpitämät. Toivomme sinun saavan rodusta hyvän kuvan sivuiltamme. Voit myös lähettää meille lisää sisältöä tai antaa palautetta, mikäli jokin osio on sinusta puutteellinen tai kaipaa lisää väriä.

PÄIVITYKSET
- Blogit sivun linkkejä päivitelty
- Muotovaliot sivua päivitelty

- Sivujen sisältöä tullaan päivittämään tarkemmin vuodenvaihteen jälkeen.

Ylläpito - 19.02.2021 - 22:11
Mitä koirasi tarvitsee? Mitä kannattaa ostaa ja mitä tehdä itse? Mitkä lelut ovat parhaimpia ja kestävimpiä?
Lelutesti  |   Vaatteet  |   Ruuat ja makupalat  |   Omistajille  |   Muut koiratarvikkeet  |   Koiratarvikeverkkokauppoja

Omistajille

Ylläpito - Sivu päivitetty: 19.02.2021 - 22:11

Sen jälkeen kun koiralla on jo kaikki tarpeellinen, mahdollinen ja mahdoton on aika suunnata katse kohti omistajaa. Autossa on jo totta kai bostonitarra samoin kuin ovessakin. Sen lisäksi kiinnostuksestaan voi kertoa vielä hankkimalla bostonipaidan, lippiksen, mukin, vyön, bostoninterrieriaiheisia tyynyliinoja, bostoninterrieriaiheisia joulukortteja, tassupyyhkeitä, pienoisfiguureja yms.

Useammalta koiranomistajalata löytyy myös kirjahyllystä useampikin koira-aiheinen kirja. Tuire Kaimion pennun kasvatus on saanut paljon kehuja, mutta myös muita hyviä kirjoja on paljon. Parhaat ohjeet koiran kasvatukseen tulivat kuitenkin koirakoulun pentukurssilta, joka myös pani sanoista tekoihin.

Bostoninomistajaa ilahduttavat myös lahjaksi saadut tarvikkeet. Tulevalle koiranomistajalle voi ostaa myös "vauvakirjan" ja valokuva-albumin, johon säilöä pentuajan muistot.

Mikäli omistaja suosii mielummin vain hyödyllisiä tarvikkeita sohvan suojukset ja tahranpoistoaine voivat olla pentuajan tarpeellisia, vaikkakin ehkä vähemmän hauskoja tuotteita. Meillä kotona on ellokselta ostetut sohvan suojukset (tarpeen ainakin syksyllä loska-keleillä sekä juoksujen aikana) sekä kiillon tehosuihke, jolla voi puhdistaa kaikki kovat ja pehmeät pinnat.

Linkkejä

Brodeerauksia, painatuksia ja eläinaiheisia lahjatavaroita - http://www.ilo-willa.fi/

Show median kauppa - https://kauppa.showmedia.fi/

Koirakirjoja - https://kauppa.showmedia.fi/product_catalog.php?c=14

Tehosuihke - http://www.kiiltoclean.fi/fi/tuotteet/tuotetietokanta/?prod=503

Koiran vauvakirja - http://www.nemokustannus.fi/kirja/kirja_koiravauva.htm

Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällön luvaton kopiointi kielletty.